StoryEditorOCM
Crna kronikaBoris Luketa vraćen u šibensku bolnicu

Smješten je na Odjelu kirurgije, još nije ispitan i čuva ga policija

Piše Katarina Rudan
24. svibnja 2017. - 18:11


Iz Kliničkog bolničkog centra Split danas je u Opću bolnicu Šibenik prevezen Boris Luketa (59) osumnjičen za trostruko ubojstvo – bračnog para Milke i Hakije Keranović iz Brodarice i Ivana Bajića iz Žaborića koje je počinjeno 26.travrnja oko 16.35 sati na Brodarici. Smješten je na Odjelu kirurgije gdje ga, potvrdila nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor, čuva policija.

- Naša je zakonska obveza, s obzirom na to da se radi o osumnjičeniku, provesti radnje čuvanja što smo i učinili, rekla nam je kratko. Podsjetimo, Luketa je u noći 27. travnja nakon što je počinio trostruko ubojstvo te višesatnih pokušaja pregovaranja i uvjeravanja policije da se preda, pokušao samoubojstvo pucnjem u glavu.

Zbog teških ozljeda glave prebačen je iz Šibenika u Klinički bolnički centar Split gdje je boravio gotovo mjesec dana. S obzirom na njegovo zdravstveno stanje, policija ga još uvijek nije  ispitala o slučaju, a kad će to  biti moguće ovisi o daljnjem razvoju događaja oko njegovih zdravstvenog stanja.







 

25. travanj 2024 16:15