StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška prometna nesreća

Slovakinja (69) bori se za život u šibenskoj bolnici: Pala je s električnog bicikla na cesti između Primoštena i Rogoznice

Piše šibenski.hr
14. lipnja 2021. - 11:38

U prometnoj nesreći koja se 12. lipnja oko 13 sati dogodila u blizini Primoštena teške i po život opasne ozljede zadobila je 69-godišnja slovačka državljanka koja je vozila električni bicikl te je zadržana na daljnjem bolničkom liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Utvrđeno je da se 69-godišnja slovačka državljanka upravljajući električnim biciklom „Flyer“ krećući se državnom cestom iz smjera Rogoznice u smjeru Primoštena, nije u kretanju držala što bliže desnom rubu kolnika već se kretala više ulijevo, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem bicikla i zajedno sa biciklom pada na kolnik- kazala je Lada Čolak-Baus, iz Policijske uprave šibensko-kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 69-godišnje vozačice je zbog počinjenog prometnog prekršaja podnesen obavezni prekršajni nalog.

02. svibanj 2024 23:24