StoryEditorOCM
Crna kronikaSve platio i još dobio po sebi

Skradin: Pijana trojka upala u stan 67- godišnjaka i željela iznuditi 5000 kuna koje im je navodno ostao dužan za građevinske radove

Piše K. G.
30. svibnja 2017. - 12:02

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za iznudu i oštećenje tuđe stari, i nad 42-godišnjakom i 33-godišnjakom za iznudu, a sve na štetu 67-godišnjaka.

Osumnjičeni su u nedjelju oko 21,30 sati u Skradinu, u alkoholiziranom stanju, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, nasilno ušli u stan oštećenog, verbalno i tjelesno ga napali tražeći 5.000 kuna na ime neisplaćenog ostatka potraživanja za izvođenje građevinskih radova. Građevinske radove oštećenom je izvodio osumnjičeni 49-godišnjak, koji je po dovršetku radova u potpunosti isplaćen. Ovom prilikom oštećeni je lakše ozlijeđen, a nastala šteta na ulaznim vratima je procijenjen na nekoliko tisuća kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

20. travanj 2024 11:15