StoryEditorOCM

Šibenskom ljubavnom i lopovskom paru propao plan: Muškarac (34) ušao u kuću izvesti pljačku i onda se neugodno iznenadio; Godinu dana mlađa pomagačica ga uzalud čekala u autu

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2018. - 12:36

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za krađu u pokušaju i nad 33-godišnjakinjom osumnjičenoj za pomaganje u počinjenju tog kaznenog djela, sve na štetu 32-godišnjaka, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

- Osumnjičeni su u nedjelju, 6. svibnja u popodnevnim satima došli u Vodice osobnim automobilom Opel Corsa, šibenskih registracijskih oznaka, s već unaprijed stvorenom namjerom izvršenja krađe, kojom prilikom je osumnjičena čekala u osobnom automobilu, dok je osumnjičeni ušao kroz zatvorena, ali otključana vrata u kuću, gdje je zatečen od strane oštećenog i zadržan do dolaska policije- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, dozanje se u policiji.

26. travanj 2024 22:23