StoryEditor
Crna kronikaSPRIJEČEN VEĆI SUKOB NA DALMATINI?

Šibenski i zadarski interventni policajci kod čvorišta Nadin nakon potjere zaustavila 34 Bad Blue Boysa naoružana bejzbol palicama, bengalkama i topovskim udarima

15. ožujka 2017. - 13:14

Sinoć oko 21 sat, nakon dojave, na autocesti A-1, na odmorištu Nadin - sjever, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zadarske i Policijske uprave šibensko-kninske zaustavili su dva kombija (KA, VK) i dva automobila (NA i ZG) u kojima su se nalazile 34 osobe. Pregledom vozila pronađeno je više predmeta pogodnih za ozljeđivanje kao i pirotehničkih sredstava.
Svi su dovedeni u prostorije policije u Benkovcu te je u tijeku kriminalističko istraživanje.
Kako doznajemo, radi se o navijačima Dinama Bad Blue Boysima koji su se vraćali s utakmice Split - Dinamo koja se jučer odigravala u Splitu.
Njih je na autocesti kod čvorišta Pirovac primjetila šibenska policija nakon čega su se BBB dali vozilima u bijeg. Šibenski policajci krenuli su u potjeru za njima, a javili su se i zadarskim policajcima koji su Boysima pripremili "sačekušu" kod odmorišta Nadin gdje su zaustavljeni i pod policijskom pratnjom prepraćeni u Policijsku postaju u Benkovcu.
Navijači su bili naoružani bejzbol palicama, a imali su i veće količine bengalki, topovskih udara i drugih pirotehničkih sredstava.
Nad njima se obavlja kriminalističko istraživanje nakon čega će biti upućene odgovarajuće prijave.

Izdvojeno

26. veljača 2021 12:27