StoryEditorOCM
Crna kronikadivljaštvo u žaboriću

Šibenska policija uhitila muškarca koji je napao ekipu Hitne pomoći: bacio na njih stakleni stol

Piše K. G.
21. veljače 2024. - 10:07

Šibenska policija pritvorila je 63-godišnjeg muškarca iz Žaborića koji je u svojoj kući napao ekipu šibenske Hitne pomoći.

Kako se doznaje u policiji, muškarac je najprije pozvao Hitnu pomoć da bi ih potom vrijeđao i na koncu na njih bacio stakleni stolić.

Na sreću, nitko od zdravstvenih djelatnika nije ozlijeđen.

Detaje o ovom nemilom događaju otkrila je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske:

- U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo "Prisila prema zdravstvenom radniku" na štetu zdravstvenih djelatnika 42-godišnjakinje, 19-godišnjakinje, 56-godišnjakinje i 39-godišnjaka

Osumnjičeni je u petak 16. veljače oko devet sati u Žaboriću u obiteljskoj kući u kojoj boravi, tijekom pružanja liječničke pomoći od strane djelatnika HMP Šibenik, koji su uredovali temeljem poziva 63-godišnjaka, sprječavao oštećene u obavljanju njihove zdravstvene djelatnosti na način da ih je vrijeđao raznim pogrdnim riječima, nakon čega je u pravcu zdravstvenih djelatnika bacio stakleni stolić, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave- izjavila je policijska glasnogovornica.

28. travanj 2024 00:58