StoryEditorOCM
Crna kronikakrim istraživanje

Šibenska policija pritvorila dvojicu dilera droge, pogledajte što su im sve našli u stanovima

Piše K. G.
8. travnja 2024. - 10:29

U Službi kriminalističke policije Policijske uprave šibensko-kninske je povedeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom šibenskih dilera droge, koji su osumnjičeni za počinjene kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te kaznenog djela neovlaštena proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu

Kako se doznaje u šibenskoj policiji, policijski službenici su u petak 5. travnja u Šibeniku, temeljem naloga Županijskog suda obavili pretrage doma kojim se koriste osumnjičeni.

Tom prilikom je kod 37- godišnjakinje pronađeno i oduzeto 10 pvc smotuljaka s drogom kokain, pojedinačne bruto težine od 0,9 grama, 1 pvc smotuljak s drogom kokain bruto težine 0,8 grama, 2,15 grama droge marihuana, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje,2 kutijice s natpisom testesterone injection 250 mg sa ukupno 10 ampula, jednu kartonsku kutijicu s natpisom ovigil 5000 iu s dvije ampule.

- Pretragom doma i drugih prostorija kojim se koristi 22-godišnjak pronađeno je i oduzeto 34.5 grama droge amfetamin tzv."speed",  jedna vrećica aluminijske folije (original), s natpisom "black dragon, dianabol", a riječ je o tvari zabranjenoj u sportu, s 50 komada tableta, 6 komada tableta apaurin i 4 komada tableta tramal.

Osumnjičeni 37-godišnjakinjak i 22-godišnjak su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

28. travanj 2024 16:37