StoryEditorOCM
Crna kronikaizbjegnuta tragedija

Šibenska policija se oglasila o talačkoj krizi u Brodarici, uhićen 58-godišnjak koji je prijetio bivšoj ženi

Piše šibenski.hr
24. ožujka 2022. - 09:38

Šibenska policija oglasila se o nemilom događaju koji se zbio u Brodarici u utorak navečer, kada je naoružani muškarac ušao u jednu trgovinu i izazvao talačku krizu. Podsjetimo, zbog policijske intervencije je jedno vrijeme bila zatvorena i Jadranska magistrala kroz Bordaricu:

- U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom zbog prijetnji prema 51-godišnjakinji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22. ožujka u Brodarici kraj Šibenika, zbog neriješenih međusobnih odnosa, ozbiljno prijetio oštećenoj što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

Kako smoveć ranije pisali, 58- godišnji muškarac je u trgovinu došao prijetiti svojoj bivšoj 51- godišnjoj supruzi. Navodno je bio naoružan i dinamitom. Srećom, nije se dogodila tragedija, a da ne dođe do najgoreg zaslužan je i policijski pregovarač koji je posredovao u nemilom događaju.

06. svibanj 2024 02:44