StoryEditorOCM
Crna kronikaNA SVE SVETE

Šibenčane na Kvanju ‘opelješile’ tri prosjakinje: ‘Bile su uigrane, onda se pojavio Mercedes rumunjskih tablica’

Piše T.V
2. studenog 2023. - 19:39
U vrijeme kada je na Kvanju bilo na stotine vjernika, pojavile su se i tri prosjakinje, koje su odlučile iskoristiti priliku i zaraditi pokoji euro.Čempresi Facebook/

Blagdan Svih svetih jučer su brojni Šibenčani iskoristili kako bi posjetili posljednja počivališta svojih najbližih. Ipak, da pojedinci ne prezaju ni od čega, dokazuje situacija koja se dogodila na najvećem gradskom groblju, Kvanj. U vrijeme kada je na Kvanju bilo na stotine vjernika, pojavile su se i tri gospođe, prosjakinje, koje su odlučile iskoristiti priliku i zaraditi pokoji euro.

Cijelu situaciju, popraćenu fotografijama i videom, opisali su djelatnici pogrebnog poduzeća "Čempresi" na svojoj službenoj Facebook stranici:

"Jučer na Sve Svete na groblju Kvanj, po prvi put da se je ovako nešto dogodilo. Oko 11:40 sati,na Kvanj je došao sivi Mercedes "Vito", rumunjskih tablica iz kojeg su izišle tri profesionalne prosjakinje, izuzetno uigrane u svom poslu. Prvo je jedna mlađa obišla centar groblja i uvidjela da je teren ‘" izuzetno plodan" (veliki broj ljudi) a policije nigdje. Potom se vraća u vozilo te iz njega izlaze dvije žene koje se raspoređuju na frekventne pozicije,a vozilo napušta Kvanj. Pozvali smo policiju, koja je brzo stigla i stvar preuzela u svoju nadležnost postupanja, te iste odvela", stoji u objavi na Facebooku.

02. svibanj 2024 18:01