StoryEditorOCM
Crna kronikaTijelo još nije pronađeno

Šesti je dan potrage za pilotom kanadera koji se 30. listopada ubio na Masliničkom mostu

5. studenog 2017. - 17:10


Šesti dan potrage za nestalim 45-godišnjim muškarcem, koji je 30. listopada ispalio hitac te pao sa staroga Masleničkog mosta, u nedjelju je okupio i 80 privatnih brodica.

"U traganju sudjeluju zrakoplov pilatus i helikopter Ministarstva obrane, plovila Lučke kapetanije i Policijske uprave zadarske, uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja", potvrdio je Hini Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, koja je organizirala potragu i pozvala građane da se uključe u nju.

Obuhvaćeno je područje od Novigradskog mora i Novskoga ždrila do Paškoga mosta i Karlobaga. Dio oko Paškoga mosta pretražuju ribari s Paga i policija, a zrakoplov i helikopter nadlijetali su područje oko Karlobaga.

Potraga se neće prekidati osim zbog loših vremenskih uvjeta, a oni su zasad dobri iako je riječ o zahtjevnom terenu s jakim morskim strujama. 

Identitet nestalog 45-godišnjaka nije službeno objavljen, ali postoje indicije da je riječ o pripadniku ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, pilotu kanadera, dragovoljcu Domovinskog rata.

 

02. svibanj 2024 06:51