StoryEditor
Crna kronikaSretan završetak

Sedmogodišnji Poljak koji je nestao iz apartmana, pronađem je na Srimi kod repetitora

Piše Ante Talijaš
14. srpnja 2018. - 18:09Nešto prije 13 sati sretno je okončana trosatna drama oko nestanka sedmogodišnjeg dječaka iz Poljske. Mališana je u polju kod 'repetitora', mjestu koje je jedan kilometar udaljeno od apartmana iz kojeg je otišao, pronašao jedan mještanin Srime.

Inače, u velikoj potrazi sudjelovali su policijski službenici, 15-ak pripadna GSS-a Šibenik te blizu stotinjak mještana Srime i Vodica.

Kako smo izvijestili, bračni par iz Poljske primijetio je da nema njihova sinčia u apartmanu u kojemu ljetuju na Srimi u subotu u 9,40, te su o njegovom nestanku izvijestili Policijsku postaju Vodice u 10 sati. Odmah je organizira opsežna istraga koja je obuhvatila šire područje Srime, Vodica i Jadrije.


Ranije, 12.35

U subotu ujutro, iz apartmana u Srimi kod Vodica, u kojemu ljetuje s roditeljima, udaljio se u nepoznatom pravcu sedmogodišnji dječak iz Poljske. Nestanak dječaka roditelji su primijetili u 9.40 sati, a policiji prijavili u 10 sati.

Poljski dječak visok je oko 145 centimetara i ima kestenjastu kostu. U trenutku nestanka bio je u majici sa slikama dionosaura, u plavim boksericama i sandalama, izvijestili su iz policijskog Operativno-komunikacijskog centra.

Iz PU šibensko-kninske pozivaju građane da o informacijama vezanim za nestalog dječaka izvijeste na broj policije 192.
   
 

13. svibanj 2021 22:52