StoryEditorOCM
Crna kronikaPropao im biznis

"Pala" trojica Talijana koji su na tišnjanskom Gardenu htjeli dilati drogu

Piše Šibenski.hr
3. srpnja 2017. - 12:57

U Odjelu kriminaliteta droga je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjaka i jednim 34-godišnjakom, svi talijanski državljani, osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Osumnjičeni su 30. lipnja oko 1 sat zatečeni u Tisnom, kojom prilikom je jedan od osumnjičenih policijskim službenicima dragovoljno predao 8 komada tableta ecstasy temeljem čega su osumnjičeni dovedeni u prostorije policije. Tijekom daljnjeg kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražen je apartman kojega koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i od njih oduzeto ukupno 205 komada tableta ecstasy raznih oblika boja i dezena, 9,7 grama droge ketamin, 12,5 grama droge metamfetamin, 115,7 grama droge MDMA,, 1,4 grama droge marihuana. Utvrđeno je da je pronađena droga pripada svim osumnjičenima i da su je posjedovali radi daljnje preprodaje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

04. svibanj 2024 13:27