StoryEditorOCM
Crna kronikaCrna kronika

Prvi dolijao zbog šest smotuljaka marihuane, a drugi završio u pritvoru zbog prijetnja smrću

21. lipnja 2018. - 12:18

Prvo jedan, potom još šest smotuljaka "zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu" došli su glave 25 godišnjaku iz Primoštena. Njega je jučer policija iz Odjela kriminaliteta droga u kontroli zatekla prvo s jednom dozom "trave", a potom je osumnjičeni iz svoje obiteljske kuće dragovoljno predao još šest smotuljaka i digitalnu vagu koja mu je služila u poslu, navodi se u jutrošnjem priopćenu PU Šibensko-kninske.

Policajci su na terenu utvrdili da je osumnjičeni posjedovao ukupno 88,1 gram marihuane radi prodaje lokalnim konzumentima, te mu slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.
Primošten je jučer bio poprištem još jednog kaznenog djela. S ozbiljnim prijetnjama smrću bila je suočena 19-godišnjakinja, kojoj se bez posebnog razloga grozio 45-godišnji sumještanin ne bi li je "prestrašio i uznemirio", kaže se u policijskom izvješću. Protiv osumnjičenog nasilnika podnesena je kaznena prijava te je lišen slobode i zadržan u pritvoru.

Proteklog dana na našem području, od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljeno je oštećenje tuđe stvari u Šibeniku. Nepoznati počinitelj jučer u večernjim satima razbio je stakla na zgradi osnovne škole, a policija će obaviti očevid tijekom jutra.
 

27. travanj 2024 15:13