StoryEditorOCM
Crna kronikaIrac išao preko pune linije

Prometna nesreća na magistrali u Šibeniku; Motociklist (36) zadržan na liječenju u bolnici

Piše Šibenski.hr
31. kolovoza 2022. - 09:53

U prometnoj nesreći koja se 29. kolovoza oko 17,20 sati dogodila u Šibeniku na magistrali teže je ozlijeđen 36-godišnji motociklist,doznaje se u šibenskoj policiji:

- Do prometne nesreće je došlo na način da se 65-godišnji irski državljanin, upravljajući osobnim automobilom Mitsubishi zagrebačkih registarskih oznaka, uključivao u promet s parking prostora preko pune linije (u suprotni smjer od mjesta gdje je parking), a da u tom trenutku nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom na koju se uključuje. Prilikom uključivanja u promet na osobni automobil nalijeće motocikl Aprilia kojim je upravljao 36-godišnjak koji pada i zbog zadobivenih ozljeda je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku. Naknadno je utvrđeno da je motocikl odjavljen i nije imao obvezno osiguranje dok je i motociklist vozio neprilagođenom brzinom.

Protiv vozača osobnog automobila, zbog izazivanja prometne nesreće, biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv vozača motocikla Optužni prijedlog zbog stjecaja više prekršaja- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

22. travanj 2024 07:56