StoryEditorOCM
Crna kronikaide u zatvor

Priveden 24-godišnjak: na Uskrs u Šibeniku bludničio nad ženom, osumnjičen je i za krađu u autubusu

Piše Šibenski.hr
25. travnja 2022. - 19:35

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 24-godišnjak te je ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela bludne radnje i krađe, doznaje se u šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu

Kako su izvijestili, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 24-godišnjak 17. travnja ove godine počinio kazneno djelo bludne radnje na štetu oštećenice, na području Šibenika.

"Osnovano se sumnja i da je 4. siječnja 2022. tijekom putovanja u autobusu na relaciji Šibenik-Zagreb, iskoristio nepažnju vlasnice i uzeo njezin ruksak u kojem su bili, između ostalog, novčanik s bankovnom karticom i novcem. Potom je, osnovano se sumnja, 5. siječnja 2022. pomoću bankovne kartice koju prethodno uzeo oštećenici, u sedam navrata na području Zagreba i Splita plaćao kupljene proizvode oštetivši ju za ukupan iznos od 2.000 kuna.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio osumnjičeniku istražni zatvor u trajanju od mjesec dana", stoji u izviješću državnih odvjetnika.

24. travanj 2024 23:11