StoryEditor
Crna kronikaU zadarskom zaleđu

Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo: 'Teror velikosrpskoga luđaka nad cijelom Hrvatskom posljedica je bolesne Plenkovićeve politike'

Piše A.B.K.
9. rujna 2019. - 16:10

Nove uvrede i prijetnje čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu osvanule su na ulazu u njegovo rodno selo - Donje Ceranje u zadarskom zaleđu.

Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit „Ubi Srbina“ s krilatim U. U blizini je zalijepljen uvredljiv plakat na kojem stoji Pupovčeva fotografija i tekst u kojem se saborskog zastupnika SDSS-a proziva za teror i naziva velikosrpskim luđakom.

- Teror velikosrpskoga luđaka nad cijelom Hrvatskom, posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma iz HDZ-a i Hrvatske – stoji na plakatu.

Najveći incident upravo se nedavno dogodio u dalmatinskom zaleđu gdje su u kafiću u Uzdolju pokraj Knina huligani pretukli Srbe koji su gledali utakmicu Crvene zvezde.

Zbog tog napada Pupovac je usporedio Hrvatsku s NDH i izjavio da Hrvatska postaje faktor nestabilnosti u regiji zbog čega članovi vladajuće koalicije traže od njega ispriku.

# PRIJETNJE#MILORAD PUPOVAC

Izdvojeno

01. srpanj 2020 02:16