StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGEDIJA

Preminuo vojnik koji je pretučen u Požegi, policija je privela njegovog najboljeg prijatelja

Piše Nikola Patković, Hajdi Karakaš Jakubin/JL
16. travnja 2023. - 10:39

U požeškoj bolnici preminuo je vojnik Jakov B. koji je u subotu u Požegi pronađen u besvjesnom stanju na parkiralištu, potvrđeno je Jutarnjem listu.

Neslužbeno doznajemo da se za napad na Jakova sumnjiči njegov godinu dana mlađi prijatelj iz istoga mjesta M. K.. Njih su dvojica navodno i te noći bili u zajedničkom izlasku, kao i puno puta prije s obzirom da su zajedno odrasli i često provodili vrijeme skupa. O motivima se još uvijek ne zna ništa.

- Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili – u nevjerici prepričavaju mještani, a prenosi portal požega.eu. Njih su dvojica bili i suigrači u mjesnom nogometnom klubu.

S obzirom na dosad poznate činjenice, 20-godišnji prijatelj i susjed pokojnog vojnika koji je noć proveo u policiji, danas će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Suočit će se s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom, a zbog čega mu prijeti od tri do 15 godina zatvora ako mu se sudskim putem dokaže krivnja.

02. svibanj 2024 12:15