StoryEditorOCM
Crna kronikanapad u kafiću

Predsjednik SNV-a o incidentu kod Knina zbog Crvene zvezde: Ovo je još jedan napad na Srbe, opet imamo zločin iz mržnje

Piše PSD
22. kolovoza 2019. - 13:34
Milorad Pupovac i Boris MiloševićMilorad Pupovac i Boris Milošević

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Boris Milošević na Facebooku je reagirao na fizički sukob gostiju kafića u Uzdolju kod Knina zbog utakmice Crvene zvezde. U napadu je, podsjetimo, ozlijeđeno pet osoba. 

Incident kod Knina: maskirani upali u kafić i napali goste dok su gledali utakmicu Crvene zvezde; Pet osoba završilo u bolnici, ozlijeđeno i jedno dijete

 - Na žalost jučer se dogodio još jedan napad na Srbe. Ovo ljeto nakon smrti Radoja Petkovića na Viškovu, napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi i napada na sezonske radnike na Braču imamo još jedan zločin iz mržnje, gdje su napadači napali i pokušali ozlijediti više osoba motivirani isključivo mržnjom prema nacionalnosti napadnutih.

Napad maskiranih napadača u srijedu navečer u kafiću u Uzdolju, općina Biskupija na grupu gostiju među kojima je bilo žena i djece je divljački i kukavički čin. Ovo nije navijački obračun. Svaki pokušaj relativizacije ovog ružnog događaja znači pravdanje nasilja i stajanje na stranu napadača. Hoće li proizvodnja mržnje prestati? - napisao je Milošević na Facebooku.

18. travanj 2024 11:07