StoryEditorOCM
Crna kronikaPritvoren 20-godišnji Bosanac

Pratio i uhodio bivšu djevojku (24): Prijetio joj je na društvenim mrežama: Znao je gdje drži ključ od kuće, pa je pokrao nju i majku

Piše šibenski.hr
23. listopada 2020. - 09:38

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 24-godišnjakinje, kao i teške krađe na štetu 62-godišnjakinje i 24-godišnjakinje, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, zbog prekida ljubavne veze s oštećenom 24-godišnjakinjom, od lipnja do 9. listopada na području Pirovca pratio i uhodio oštećenu i slao joj različite poruke preko društvenih mreža, čime je kod oštećene izazvao tjeskobu i strah za osobnu sigurnost. Također je utvrđeno kako je oštećeni, u vremenskom periodu od lipnja do listopada u Pirovcu, radi stjecanja imovinske koristi, u više navrata otuđio novac 62-godišnjakinji u ukupnom iznosu od 3.100 kuna, a dana 8. listopada 24-godišnjakinji iznos od 3.750 kuna. Kako je prethodno bio u ljubavnoj vezi s oštećenom 24-godišnjakinjom, osumnjičeni je iskoristio situaciju da je poznavao gdje se nalazio ključ i koristio ga prilikom ulaska u kuću.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

23. travanj 2024 17:15