StoryEditorOCM
Crna kronikašokantan zločin

Poznat identitet ubojice koji je brutalno usmrtio prodavačicu u Lidlu: 43-godišnjakinju je izbo nožem 15 puta, svladali ga zaštitar i kupci

Piše Šibenski.hr
30. studenog 2021. - 17:20
Željko Đekić (54) zvani Lika ubio je svoju bivšu partnericu usred bijela dana u poznatom trgovačkom centruCropix

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ubojica prodavačice u trgovačkom centru Lidl je Željko Đekić (54) zvani Lika iz Splita. Sa žrtvom V.P. (44) ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u poslijednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

Sve više detalja o strašnom napadu nožem izlazi na svjetlo dana. Nesretna žena je malo prije 15 sati u trgovini na Poljičkoj cesti slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.

- Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat - priča nam svjedokinja.

Prema prvim podacima, 43-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Žrtvu je svladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija provodi očevid na mjestu događaja, a krenuli su u pretragu stana na Zlodrinoj poljani gdje živi ubojica.

18. travanj 2024 07:25