StoryEditor
Crna kronikaPolicija obavila očevid

Požar u stanu na Njegoševom trgu uzrokovao kvar na električnim instalacijama produžnog kabela u sobi; Prikupljeno 50 paketa pomoći

Piše šibenski.hr
9. ožujka 2020. - 10:22
U Šibeniku je izgorio stan obitelji Čondićarhiv/Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Šibenska policija obavila je očevid u stanu na trećem katu nebodera u Šibeniku u Ulici branitelja Domovinskog rata, gdje je u petak oko 13,30 sati izbio požar.

- Utvrđeno je da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama produžnog kabela u sobi, odakle se požar proširio dijelom na cijeli stan. Uslijed djelovanja toplinske energije došlo je do oštećenja prozora na četiri stana iznad stana u kojem je izbio požar, dok je u stanu ispod došlo do oštećenja uslijed prodora vode- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Podsjetimo, u trenutku požara u stanu su se nalazile tri osobe, točnije majka s dvoje djece. Na sreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, a nastala šteta je procijenjena na više od par stotina tisuća kuna.

U tom požaru, obitelj Čondić ostala je praktički bez svega. Stoga je vrlo brzo pokrenuta kacija prikupljanja pomoći za tu višečlanu obitelj u kojoj su dvoje djece i školarci.

Trenutačno je čak 50 paketa pomoći prikupljeno je za obitelj Čondić.

Sugrađani su uglavnom donirali odjeću za djecu i potrepštine za školu, ali i novac u škrabicu namijenjenu za donacije.

Novčane donacije mogu se još uvijek uplaćivati na broj računa najstarije kćeri Lane Brajković uz naznaku 'donacija za pomoć obitelji Čondić'. HR1224020063210074744 Erste bank.

#POžAR#STAN#NJEGOšEV TRG

Izdvojeno