StoryEditorOCM
Crna kronikaPrekinuta potraga

Potvrđeno da su u smrskanom automobilu bile tri osobe: Jedna poginula na licu mjesta, druga prebačena u Zagreb, treća na JIL-u u Šibeniku

Piše šibenski.hr
30. studenog 2020. - 13:03
U jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D8, nedaleko od skretanja za Jadriju kod Šibenika, jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su ozlijeđeneNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Jedna osoba smrtno je stradala na licu mjesta teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak ujutro, nešto prije sedam sati dogodila na Jadranskoj magistrali između Šibenskog mosta i Vodica, točnije u blizini skretanja za Jadriju.

U toj stravičnoj nesreći, po život opasne ozljede zadobile su još dvije osobe koje su se nalazile u automobilu šibenskih tablica koji je izletio s ceste i udario u stijenu i odbio se na drugu stranu magistrale.

Prema informacijama iz šibenske bolnice, jedan od teško ozlijeđenih prebačen je u Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj u Zagrebu. Drugi je pak zbrinut na Jedinici intenzivnog liječenja u Šibeniku.

Inače, tijekom intervencije na kojoj su osim policije i Hitne pomoći sudjelovali i šibenski vatrogasci koji su iz olupine vadili tijelo poginulog, pojavila se i informacija kako se u automobilu nalazila i četvrta osoba, koja je navodno od šoka zadobivenog uslijed nesreće.

Premda su iz policije odmah posumnjali u vjerodostojnost te informacije jer je dobivena od slabo kontaktibilnog sudionika nesreće, ipak su pozvali u pomoć pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja koji su pretražili okolni teren.

U međuvremenu su policijski službenici uspjeli kontaktirarati tu navodnu četvrtu osobu koja se nalazila u automobilu. Na sreću, ta je osoba pronađena živa i zdrava na području Splita, pa je potraga prekinuta.

20. travanj 2024 07:48