StoryEditorOCM
Crna kronikaZaredale krađe

Poljaku ukrali mobitel, u Jadrtovcu s brodice odnesena penta, a na Zlarinu provala u crkvu

Piše Šibenski hr.
30. lipnja 2017. - 12:34

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene četiri teške krađe i tri krađe, izvještava PU Šibensko-kninska.
Jučer u popodnevnim satima u Jasenovu je nepoznati počinitelj 39-godišnjaku otuđio mobitel vrijedan par tisuća kuna, a u noćnim satima na odmorištu autoceste A1, benzinska pumpa Lukol-Vrpolje, nepoznati počinitelj provalio je u kamper vozilo 39-godišnjeg slovenskog državljanina i otuđio novac i osobne isprave.

Također u noći na odmorištu Prukljan, nepoznati počinitelj je 53-godišnjem poljskom državljaninu iz kamp prikolice otuđio novac, osobne isprave i mobitel.
U noći između 28. i 29. lipnja na Zlarinu je nepoznati počinitelj provalio u crkvu iz koje ništa nije otuđeno, a nastala šteta je nekoliko tisuća kuna.

Između 26. i 28. lipnja u Rogoznici je nepoznati počinitelj provalio u kuću 64-godišnjakinje i otuđio novac.
U noći 28. lipnja na Brodarici je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt 72-godišnjaka iz kojeg ništa nije otuđeno, a nastala je šteta od nekoliko stotina kuna.

Između 27. i 29. lipnja u Jadrtovcu je nepoznati počinitelj 52-godišnjaku s broda otuđio izvanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna,
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
 

19. travanj 2024 02:37