StoryEditorOCM
Crna kronikaSamo kaznena prijava

Policija uhvatila 30- godišnjaka: Mjesecima je po Šibeniku krao i 'posuđivao' automobile

Piše šibenski.hr
30. prosinca 2019. - 11:32

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 48-godišnjaka, tešku krađu na štetu 69-godišnjaka, krađu na štetu 36-godišnjaka i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari na štetu njemačke tvrtke, izvijestili su iz šibenske policije.

Utvrđeno je da je osumnjičeni u noći s 23. na 24. rujna u Šibeniku u Ulici Nikole Tesle 48-godišnjakinji otuđio otključani osobni automobil Škoda Felicija, šibenskih registracijskih oznaka, koji je 24. rujna u popodnevnim satima pronađen u Šibeniku u Istarskoj ulici, a 26. prosinca oko 19.30 sati u Šibeniku u Sarajevskoj ulici osumnjičeni je provalio u osobni automobil Mazda, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 69-godišnjaka iz kojega mu je otuđio osobne isprave, mobitel i alkoholno piće. Tijekom kriminalističkog istraživanja svi otuđeni premeti su pronađeni kod osumnjičenog i vraćeni oštećenom, a nastala šteta je procijenjena na iznos od 5.000 kuna- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 26. prosinca oko 19.40 sati u Šibeniku u Sarajevskoj ulici 36-godišnjaku otuđio nezaključani osobni automobil Ford Galaxy,njemačkih registracijskih oznaka, koje vozilo je 36-godišnjak oko 20.20 sati pronašao u Šibeniku u Ulici Eugena Kvaternika. Tom prilikom osumnjičeni je 36-godišnjaku iz vozila otuđio mobitel.

- Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava- zaključila je policijska glasnogovornica.

20. travanj 2024 16:28