StoryEditorOCM
Crna kronikaNovi detalji zločina u Čistoj Velikoj

Policija uhitila trojicu ubojičinih prijatelja koji su znali za zločin, ali ga nisu prijavili

27. ožujka 2017. - 11:20

Iz šibensko-kninske policije izvijestili su kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom za dva kaznena djela teškog ubojstva.
Podjsetimo, riječ je o Tinu Šunjergi kojeg se sumnjiči da je u subotu poslijepodne najprije ubio svoju majku Silvanu (45), a nekoliko sati kasnije i svog oca Marina (45).

- Osim toga provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom , 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela. U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku-kazali su u policiji.

Dakle, spomenuta trojica znali su za zločin koji je 19-godišnjak počinio, no nisu ga prijavili. Prema jednoj neslužbenoj verziji, Šunjerga je nakon ubojstva otišao u noćni izlazak u Vodice gdje se dijelu svog društva povjerio što je učinio.

Druga kuloarska priča govori kako je tog kobnog subotnjeg poslijepodneva bio tulum u jednoj kući u vodičkom zaleđu, nakon čega je Šunjerga krenuo u svoj divljački pohod.

09. svibanj 2024 02:00