StoryEditorOCM
Crna kronikaTragedija u Tribunju

Policija pronašla vozača koji je pobjegao nakon što je automobilom rano jutros naletio na 19-godišnja djevojku i usmrtio je

Piše Šibenski.hr
17. prosinca 2023. - 14:19

Šibenska policija pronašla je vozača za kojim se tragalo nakon strašne nesreće u Tribunju kada je vozilo naletjelo na 18-godišnju djevojku na nogostupu kada se vrćala kući nakon večernjeg izlaska. Naime, vozilo nije zatečeno na mjestu nesreće, ali je polcija kasnije pronašla aauto, ali ne i vozača. Nešto oko 14 sati stiglo je priopćenje koje potpisuje glasnogovornica PU šibensko-kninske Sanja Baljkas u kojem se kaže kako je pronađena tražena osoba:

-Obavještavamo vas da smo provedenim mjerama i radnjama pronašli osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom te se dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje. O rezultatima istraživanje i svemu utvrđenom naknadno ćemo vas izvijestiti - istaknula je Sanja Baljkas.

Prometna nesreća se dogodila tako što je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć unesrećenoj osobi.

Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil  koji je sudjelovao u  nesreći, priopćila je šibenska polcija.

05. svibanj 2024 06:37