StoryEditorOCM
Crna kronikaSrećom izbjegnut crni scenarij

Policija pronašla 72-godišnju vozačicu Pola koja je na pješačkom oborila majku s dvoje male djece i pobjegla s mjesta nesreće

4. ožujka 2017. - 13:49

Šibenska policija pronašla je vozačicu koja je u petak oko 19 sati skrivila prometnu nesreću na križanju ulica Stjepana Radića i Bože Peričića, koja je samo pukom srećom završila bez tragičnih posljedica:

- Riječ je o 72-godišnjakinji koja je upravljala Polom šibenskih registracijskih oznaka. Ona je zbog neprilagođene brzine oborila na pješačkom prijelazu 27-godišnjakinju, koja je u tom trenutku za ruku vodila šestogodišnje dijete, a u kolicima gurala jednogodišnju bebu. U toj nesreći 27- godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede- izjavila nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Na svu sreću, djeca su u toj nezgodi prošla bez ozljeda. Da stvar bude gora, nesavjesna vozačica je pobjegla s mjesta događaja nakon što je skrivila nesreću. međutim, policija ju je brzo pronašla i protiv nje će biti podignuta kaznena prijava:

- Ovaj put su nam puno pomogli očevici nesreće koji su zapisali broj registracije automobila koji je vozila 72- godišnjakinja i policija je došla po nju- rekla je Kosor.

26. travanj 2024 15:51