StoryEditorOCM
Crna kronikazavršena istraga

Policija prijavila 50-godišnjaka zbog napada na zdravstvenog djelatnika, pokušao je nasilno ući u vozilo hitne pomoći

Piše Hina
7. listopada 2023. - 14:47

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom koji se sumnjiči da je u petak oko 9,45 sati u Ulici Medveščak fizički napao i zaprijetio 43-godišnjem zdravstvenom djelatniku.

Policija je izvijestila da 50-godišnjaka sumnjiči za počinjenje kaznenog djela prisile prema zdravstvenom radniku.

U zagrebačkoj policiji navode da je 50-godišnjak pokušao nasilno ući u vozilo hitne medicinske pomoći u trenutku dok su zdravstveni radnici započeli s pregledom pješakinje ozlijeđene u prometnoj nesreći.

U toj ga je namjeri spriječio 43-godišnjak da bi ga osumnjičeni potom fizički napao te mu zaprijetio, navodi policija dodajući da je 43-godišnjak lakše ozlijeđen.

Mediji su ranije izvijestili da je tada još nepoznati muškarac počeo ulaziti u kombi hitne pomoći u kojem se nalazila njegova supruga, nakon čega je vozač hitne medicinske pomoći stao ispred njega i rekao mu da ne može ući.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 50-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

 

28. travanj 2024 10:08