StoryEditorOCM
Crna kronikaide kaznena prijava

Policija otkrila detalje užasne prometne nesreće kod Poljane u Šibeniku: motorom oborio dijete, zbog teških ozljeda zadržano je u splitskoj bolnici

Piše Šibenski.hr
14. prosinca 2020. - 12:39

Dijete koje je teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u subotu popodne dogodila u Ulici kralja Zvonimira u Šibeniku, zadržano je na liječenju u KBC-u u Split, izvijestila je šibenska policija koja je objavila i detalje s prometne nesreće.

"Prometna nesreća dogodila se oko 15,40 sati jer se 27-godišnji vozač motocikla pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake, odnosno tako da može zaustaviti motocikl kako bi propustio pješake koji su već stupili na pješački prijelaz.

Vozač motocikla tako je naletio na dijete koje je od udara odbačeno u stranu te je pritom zadobilo teške tjelesne ozljede, a vozač je izgubio nadzor nad motociklom i pao zajedno s 20-godišnjom putnicom od čega su oboje zadobili lakše tjelesne ozljede.

Protiv vozača motocikla će zbog izazivanja prometne nesreće biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku" - stoji u priopćenju iz šibenske policije.

26. travanj 2024 23:17