StoryEditorOCM
Crna kronikakaznena prijava

Policija objavila detalje stravične prometne nesreće u Šibeniku: 18-godišnji vozač motora s teškim ozljedama zadržan u bolnici

Piše Šibenski.hr
21. prosinca 2021. - 11:19

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 16,50 sati dogodila u Šibeniku teže je ozlijeđen 18-godišnji vozač motocikla, priopćili su iz šibenske policije.

- Do prometne nesreće je došlo na način da 21-godišnjak, upravljajući dostavnim vozilom Dacia zagrebačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja sa kolnikom ulice koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, prije skretanja ulijevo nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, uslijed čega dolazi do sudara s nadolazećim motociklom Suzuki šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnjak, a koji je zadržavao smjer kretanja. Vozač motocikla je nakon pada, zbog zadobivenih ozljeda, zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku -  izvijestila je policija nakon obavljenog očevida. 

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 21-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

23. travanj 2024 10:40