StoryEditorOCM

Policija objavila detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo 42- godišnji vozač četverocikla: Nije stao na znak STOP, niti je imao kacigu

Piše šibenski.hr
22. srpnja 2019. - 11:56

U prometnoj nesreći od 19. srpnja oko 22 sata na državnoj cesti D-1 u mjestu Kijevo na mjestu prometne nesreće je smrtno stradao 42-godišnji vozač četverocikla, javljaju iz šibensko- kninske policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada se 42-godišnji vozač pri upravljanju četverociklom šibenskih registracijskih oznaka, bez da je koristio zaštitnu kacigu tijekom vožnje, u centru mjesta Kijeva, prilikom uključivanja na državnu cesti D-1 nije zaustavio na znak „STOP“, kojom prilikom na njega nalijeće osobni automobil šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Na mjestu prometne nesreće u 22.30 sati 42-godišnjem vozaču je konstatirana smrt- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko- kninske.

Po nalogu zamjenice Županijske državne odvjetnice tijelo stradalog je prevezeno u kninsku bolnicu radi obdukcije, a oba vozila su prevezena u krug Policijske uprave radi daljnjeg vještačenja. ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

26. travanj 2024 13:32