StoryEditorOCM
Crna kronikaStrava na Braču

Policija objavila detalje napada u Milni: pas nasrnuo na drugog psa i dvije žene; vlasnik je uhićen, a pas usmrćen metkom

Piše Božidar Lončar
26. prosinca 2023. - 16:11

Policijska uprava splitsko-dalmatinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim vlasnikom psa koji je 25. prosinca u Milni na Braču napao drugog psa i dvije žene pri čemu su žene lakše ozlijeđe te je policijski službenik iz službenog pištolja usmrtio psa.

- 43-godišnjak se  sumnjiči da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i  prijetnju policijskim službenicima, te je danas uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Prema riječima Frane Lozice, načelnika općine, sve se dogodilo ispred dječjeg vrtića koji je, srećom, bio zatvoren.

Nadalje, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i nad  59-godišnjakinom koja je vrijeđala policijske službenike prilikom postupanje prema 43-godišnjaku, te je uz optužni prijedlog zbog sumnje da je počinila  prekršaj iz  čl.17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dovedena na nadležni Općinski prekršajni sud - odgovorili su iz PU SD.

28. travanj 2024 18:49