StoryEditorOCM
Crna kronikaDvojica u šibenskoj bolnici

Policija objavila detalje stravičnog frontalnog sudara kod Tribunja, 55-godišnjak zadobio po život opasne ozljede

Piše šibenski.hr
1. rujna 2021. - 09:53

Šibenska policija u srijedu je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće koja se oko 14 sati dogodila na lokalnoj cesti Tribunj-Ivinj, a u kojoj su dvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih su kod jedne opasne po život.

- Do prometne nesreće je došlo kada 55-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti (nepregledan zavoj udesno, uzdužni nagib kolnika u padu), uslijed čega u zanošenju prelazi na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje udara u nadolazeći osobni automobil Peugeot kojim je upravljao 56-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas. Od posljedica udara vozač Renaulta je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je vozač Peugeota zadobio teške tjelesne ozljede i obojica su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv 55-godišnjeg vozača Renaulta će naknadno biti podnesena adekvatna pismena prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

25. travanj 2024 18:06