StoryEditorOCM
Crna kronikaDivljaštvo kod Aurore

Policija nastavila krim istraživanje tučnjave Funcuta i Torcide u Primoštenu: Privedena još dva huligana, sada ih je sedam iza rešetaka

Piše šibenski.hr
27. kolovoza 2021. - 10:05

Šibenska policija intenzivno radi na kriminalističkom istraživanju masovne tučnjave koja se dogodila minulog vikenda u Primoštenu, točnije na cesti koja vodi prema diskoteci 'Aurora'. U toj 'makljaži' sudjelovali su huligani koji se vole predstavljati kao članovi navijačkih skupina Šibenskih funcuta i Torcide

U Policijskoj postaji Šibenik nastavljeno je kriminalističko istraživanje za tučnjavu u Primoštenu, odnosno nad 19-godišnjakom, 26-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenima da su sudjelovali u tučnjavi, kazali su u šibenskoj policiji u petak.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 22. kolovoza oko 05,15 sati u Primoštenu, kao pripadnici jedne navijačke skupine, zbog ranije međusobne netrpeljivosti, sudjelovali u tučnjavi s pripadnicima druge navijačke skupine kojom prilikom su korištena razna pogodna sredstva za nanošenje ozljeda.

Protiv maloljetnika će biti podneseno Posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, a druga dvojica osumnjičenih su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šbensko- kninske.

Podsjetimo, tijekom tjedna policija je izvijestila kako je već pritvorila petoricu huligana koji su se mlatili kamenjem, palicama,bakljama i drugim raznim sredstvima u Primoštenu.

15. travanj 2024 16:53