StoryEditor
Crna kronikajeste li ih vidjeli?

Policija na nogama: Luka i Andrej rekli su da idu nakratko iz kuće i više se nisu vratili, traje intenzivna potraga za dvojicom maloljetnih prijatelja

Piše PSD
28. rujna 2017. - 12:10

Dvojica prijatelja iz Slavonskog Broda, 14-godišnji Luka Neno Marić i 15-godišnji Andrej Blažević u utorak su se zajedno udaljili iz obiteljske kuće, te otišli u nepoznatom smjeru.Luka je prije odlaska bio kod bake kojoj je navodno kazao kako će nakratko izaći. PU Brodsko-posavska je objavila potragu za njima, a podaci se nalaze na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Andrej Blažević visok je 180 cm, a ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio crne trenerke adidas, maslinasto zelene maskirne hlače, visoke smeđe tenisice Adidas.

Luka Marić visok je 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, crne traperice i crne tenisice Nike. Obojica su mršave tjelesne građe.

U slučaju da posjedujete informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Izdvojeno

04. prosinac 2020 02:19