StoryEditorOCM
Crna kronikaradili i noževi

Policija imala pune ruke posla kod Drniša: sukob radnika iz BiH, dvoje dobilo kaznene prijave za prijetnje smrću i krađu

Piše Šibenski.hr
11. ožujka 2021. - 18:47

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je pred Općinskim sudom optužnicu protiv dvojice državljana Bosne i Hercegovine: protiv 29-godišnjaka zbog počinjena dva kaznena djela prijetnje i kaznenog djela krađe te protiv 49-godišnjaka zbog dva kaznena djela prijetnje.

Okrivljenog 49-godišnjaka se tereti da je 31. listopada prošle godine oko 22 sata, u mjestu u blizini Drniša u kući u kojoj su bili smješteni s ostalim zaposlenicima svog poslodavca, nakon verbalne razmirice prijetio smrću. Okrivljenici su potom zajedno fizički nasrnuli na istog oštećenika  te mu prijetili, a potom su fizički nasrnuli i na drugog oštećenika koji ih je pokušao zaustaviti, pri čemu je 29-godišnji okrivljenik mahao nožem ispred njega nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Kada su obojica oštećenika pobjegli u drugu sobu, okrivljeni 49-godišnjak im je lupao na vrata i prijetio im smrću, dok je 29-godišnjak uzeo sa stola njihove mobitele, oštetivši time svakog od njih za iznos od po 1.500 kuna.

18. travanj 2024 16:58