StoryEditorOCM
Crna kronikaNije stalo na prekršaju

Policajka kojoj je Anna Dujić vikala ‘dabogda crkla‘ podnijela kaznenu prijavu

Piše Šibenski.hr
2. kolovoza 2024. - 17:30

 

Šibenska policija izvijestila je kako je  provedno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom nakon kaznene prijave koju je podnijela policijska službenica šibensko-kninske Policijske uprave. Iako se u priopćenju ne navodi ime, a ni incijali 33-godišnje žene, jasno je kako je riječ o Anni Dujić koja je prije neki dan vrijeđala vatrogasce kao i policajku koju je "podarila" psovkom "dabogda crkla".

-Dana 2. kolovoza u službenim prostorijama PU šibensko-kninske provedeno je kriminalističko istraživanje za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Odnosi se to na događaj od 31. srpnja na blokadnom punktu, na požarištu u mjestu Laškovica - priopćila je glasnogovornica šibenske policije Sanja Baljkas. Dodala je kako će o svim utvrđenim činjenicama policija podnijeti Izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Policija je već podijela optužni prijedlog protiv 33-godišnje Anne Dujić zbog remećenja javnog reda i mira i činilo se da će na tomu sve ostati. No policajka kojoj je dobacila psovku ipak je podijela kaznenu prijavu, pa bi kći šefa Hrvatskih šuma, osim prekršajno, mogla i  kazneno odgovarati.

18. rujan 2024 13:03