StoryEditorOCM
Crna kronikaLopovi vikend proveli radno

Pokrali automobile, željezna vrata, kuhinjske aparate, bicikle...

Piše K.R.
24. travnja 2017. - 12:05


Između 21. i 24. travnja na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe, tri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.

Tako je u noći 21./22. travnja u Rogoznici je nepoznati počinitelj provalio u prostorije dviju splitskih tvrtki i otuđio strojeve, alate i drugu robu ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

U vremenu od 28. kolovoza prošle godine do 22. travnja u Tribunju je nepoznati počinitelj provalio u poljsku kućicu 62-godišnjaka iz koje je otuđeni kuhinjski aparati i tehnička roba ukupne vrijednosti preko deset tisuća kuna.

U prijepodnevnim satima 21. travnja u Vodicama je nepoznati počinitelj 75-godišnjakinji otuđio osobne isprave i novac.

U noći 20./21. travnja na području Drniša, u mjestu Trbounje, je nepoznati počinitelj 64-godišnjaku otuđio metalna vrata i mrežu ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

U mjestu Čitluk u noći 22./23. travnja je nepoznati počinitelj 65-godišnjaku otuđio dvorišna vrata i bicikl, a ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

U noći 19./20. travnja u Šibeniku je nepoznati počinitelj 32-godišnjaku oštetio osobni automobil, a nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijete kaznene prijave, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.






 

27. svibanj 2024 22:15