StoryEditorOCM
Crna kronikaNesreća u Impol TLM-u

Poginuo 29- godišnji radnik: Ozlijeđen je pri rezanju blokova, a preminuo je u šibenskoj bolnici

Piše šibenski.hr
19. kolovoza 2020. - 08:26

U radnoj nesreći koja se dogodila u utorak poslijepodne u šibenskoj tvornici Impol TLM smrtno je stradao 29- godišnji radnik te tvrtke.

Kako je kazala Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske, policije je u 17,19 sati zaprimila dojavu kako je u tvornici ozlijeđen 29- godišnji radnik koji je radio na rezanju blokova.

Prema njezinim riječima, nesretni radnik je prevezen u šibensku bolnicu, gdje mu je u 18.10 sati konstatirana smrt.

Iz tvrtke su nam poručili kako još rade izvide o ovoj nesreći sa svim nadležnim institucijama te još uvijek ne mogu izlaziti u javnost s detaljima.

Prema neslužbenim infromacijama, poginuli 29- godišnjak je Jakov Jelić, nekadašnji vratar nogometaša Šibenika i još nekolicine klubova iz Šibensko-kninske županije, poput unešićke Zagore, Krke iz Lozovca, Mihovila iz Mandaline:

- To je strašan šok! Vijest koju sam čuo u utorak navečer me je presjekla! Nisam cijelu noć spavao, i još ne mogu doći k sbei od šoka. Šteta, bio je to sjajan momak, pravi sportaš. Na žalost, kao da tragedije baš takve biraju- kazao nam je jedan nekadašnji Jelićev suigrač, koji je htio ostati anoniman.

19. travanj 2024 23:21