StoryEditorOCM
Crna kronikaZatvoren 32- godišnjak

‘Podivljao‘ kada je shvatio da neće biti poslužen: Prijetio 53- godišnjem vlasniku lokala, pokušao napasti trojicu policajaca

Piše šibenski.hr
16. kolovoza 2021. - 09:58

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje 53-godišnjaku i trojici policijskih službenika, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 14. kolovoza oko 23 sata u Šibeniku, došavši do ugostiteljskog objekta oštećenog 53-godišnjaka i kad mu je odgovoreno da više nema posluživanja, u više navrata ozbiljno prijetio oštećenom što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastitu sigurnost. Dolaskom policijskih službenika osumnjičeni se oglušio na izdane zapovijedi da prestane s prijetnjama te je nakon prijetnji koje im je izrekao pokušao ih i tjelesno napasti u čemu je spriječen.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

26. travanj 2024 13:06