StoryEditorOCM
Crna kronikagolema tuga

Objavljeni detalji tragedije u kojoj su poginuli roditelji troje djece: vozač u kojeg su udarili imao je 2,2 promila...

Piše T.L./JL
24. travnja 2023. - 10:29

Nakon što je u nedjelju mladi bračni par smrtno stradao u teškoj prometnoj nesreći u Novim Mihaljevcima nedaleko od Požege, policija je objavila detalje te strašne nesreće.

- U nedjelju 23. travnja 2023. oko 14.35 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke BMW, požeških registarskih oznaka, ulaskom u oštar zavoj udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do pada motocikla na kolnik i klizanja motocikla na suprotnu prometnu traku i udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39-godina, dok je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen.

Golema tuga nakon smrti mladog para, članovi Moto kluba oprostili se potresnom objavom: ‘Počivajte u miru, prijatelji...‘

image
Dražen Krstanović/Pozega/Cropix
image
Dražen Krstanović/Pozega/Cropix

Očevidu je bila prisutna općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od 14.50 do 18.50 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je požeško-slavonska policija.

Poginuli muškarac i žena bili su roditelji troje djece.

image
Dražen Krstanović/Pozega/Cropix

U međuvremenu, od nesretno preminulih oprostili su se potresnom objavom i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege.

Kako je vidljivo na Facebook stranici Moto kluba Tsunami Požega, riječ je o Kreši i Aniti Vidović, članovima spomenutog kluba.

"Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji. Iskrena sućut obitelji", napisali su shrvani članovi i podijelili fotografiju tragično preminulog bračnog para.

 

02. svibanj 2024 01:17