StoryEditorOCM
Crna kronikazanimljiva informacija

O čemu su razgovarali Nediljko Dujić i šef šibenske policije? ‘Nemojte se ljutiti, radi se o službenoj tajni‘

Piše Šibenski.hr
17. listopada 2024. - 10:34

HDZ-ov šef Hrvatskih šuma, u ponedjeljak se sastao s načelnikom šibenske policije, doznaje Telegram. Ova informacija je zanimljiva u svjetlu slučaja Nediljkove kćeri Anne, koju je kazneno prijavila šibenska policajka, a zatim je Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku odbacilo njenu prijavu. Mediji su objavili kako je policajka u prijavi, između ostalog, opisala pritiske svojih nadređenih koji su joj govorili kako nema smisla prijavljivati Annu Dujić jer su oni “cili život broj jedan u svemu”, piše Telegram.hr

Nediljko Dujić se u ponedjeljak, u prostorijama policije, sastao sa Sandrom Santinijem, načelnikom Policijske uprave šibensko-kninske. Sastanak se, prema informacijama s kojima raspolažemo odvio u načelnikovom uredu. Kontaktirali smo Santinija i pitali ga zašto je Dujić bio kod njega, a on nam je rekao da se radi o službenoj tajni.

“Ne mogu to govoriti. Gospodine, nemojte se ljutiti, radi se o službenoj tajni. Tu informaciju od mene ne možete imati”, poručio je načelnik Santini.

image

Sandro Santini, načelnik PU šibensko-kninske

Nikša Stipaničev/Cropix

.Poslali smo i službeni upit policijskoj upravi šibensko-kninskoj, tražeći odgovore na pitanja zbog čega se Dujić sastajao s načelnikom te tko je sve prisustvovao sastanku.

“Obavještavamo Vas da je osoba koju navodite u upitu, pristupila u službene prostorije Policijske uprave šibensko-kninske radi podnošenja prijave zbog počinjenog kaznenog djela na njezinu štetu”, glasio je službeni odgovor.

Dakle, prema policiji, Dujić je otišao podnijeti prijavu zbog kaznenog djela na njegovu štetu. Postavlja se pitanje zbog čega se onda sastajao s načelnikom. Nije uobičajeno podnositi obične prijave izravno, ni manje ni više, načelniku policijske uprave. Pokušali smo dobiti odgovor izravno od Nediljka Dujića, ali nije bio dostupan, unatoč opetovanim pozivima. Zanimljivo, isti taj dan, mlada policajka koja je kazneno prijavila Dujićevu kćer Annu, podigla je rješenje kojim se odbacuje njena prijava.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

 

17. listopad 2024 10:35