StoryEditorOCM

Ni današnja pojačana potraga za nestalim maloljetnikom nije dala rezultata; u opsežnom pretraživanju terena sudjelovalo 40 osoba i 11 plovila (FOTO)

Piše Šibenski.hr
7. travnja 2018. - 21:12

Danas su se navršila točno dva tjedna otkako je u blizini otočića na jezeru Visovac nestao 16- godišnjak iz Laškovice, nakon što se prevrnuo u 2,5 metra dugom kaiću u kojem je bio s još trojicom svojih vršnjaka.

Poslije 14 dana neuspješne potrage za mladićem, danas se provela opsežnija pretraga terena na jezeru Visovac, te nizvodno do Skradinskog buka i uzvodno, istaknuli su iz Policijske uprave Šibensko-kninske. 

No, ni ta intenzivirana potraga nije dala rezultata. Naime, potraga je prekinuta oko 17 sati, a nestali maloljetnik nije pronađen.
 
Tijekom današnjeg dana u pretrazi je sudjelovalo plovilo postaje pomorske policije Šibenik s dva policijska službenika, plovilo Lučke kapetanije Sisak s dva njihova djelatnika, zatim dva plovila Nacionalnog parka Krka sa četiri njihova djelatnika, plovilo DVD Dubravica s jednim njihovim pripadnikom, dva plovila domaćeg stanovništva te pripadnici Udruge specijalne policije zajedno s njihovim roniocima, i pripadnici HGSS-a s plovilima i pripadnici DUZS-a s roniocima.

Kako se doznaje u šibenskoj policiji, u današnjoj opsežnoj potrazi sudjelovalo je 40 ljudi s 11 plovila.

Inače, Grad Skradin je za sve volontere koji sudjeluju u današnjoj potrazi osigurao besplatan obrok.
 

24. travanj 2024 08:36