StoryEditorOCM
Crna kronikanema joj traga

Nestala majka 5-godišnjeg djeteta, zabrinuti suprug kroz suze traži bilo kakvu informaciju: Naša djevojčica stoput pita kad će doći...

Piše JL
24. srpnja 2017. - 20:52

Mlada Danijela Janković Hrnčić (24) zadnji put je viđena u petak u Donjem Stupniku, kada se odvezla u osobnom automobilu VW Golf VI, a nakon toga joj se gubi svaki trag.

Njezin muž Hugo Hrnčić tvrdi kako nije pokazivala nikakve znakove da bi svojevoljno otišla, te se od subote Danijela u policijskoj evidenciji vodi kao nestala osoba, piše Jutarnji list

Danijela i Hugo zajedno imaju i petogodišnju kćer, a u svojoj zadnjoj objavi na Facebooku Hugo je ostavio očajnu poruku:

- I četvrti dan prolazi... opet ne vjerujem da je nema... ako itko išta zna vidi molim da se javi, napisao je Hugo i dodao: "Naša djevojčica stoput pita kad će doći".

Kada je nestala, Danijela se uputila doktoru u Remetinec, a i majci i šefu na poslu u Emmezeti, gdje radi kao dekoraterka, javila je da ide kod doktora. No, na poslu se nikad nije pojavila. Njezin mobilni telefon zadnji je put lociran na području Laništa, a u međuvremenu je ugašen.

Kako doznajemo, Danijela nije napustila Hrvatsku. To su njezinom suprugu u ponedjeljak oko podneva potvrdili u novozagrebačkoj policijskoj postaji. Danijela je, inače otišla plavim Golfom VI registarskih oznaka ZG 7959-GD.

Suprug kroz suze moli sve one koji nešto znaju o njoj ili su je vidjeli da to jave policiji na 192 ili na broj 091/9768-328.

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj da je dojave na adresu nestali@nestali.hr, u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj 192.

Suprug kaže kako Danijela nikad nije otišla negdje dulje od pola sata da se nije javila i zato ga njezin nestanak brine, piše Jutarnji.

26. travanj 2024 18:36