StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijski očevid

Nesreću skrivio 22-godišnji vozač BMW-a, koji je za volan "bijesnog" automobila sjeo prije nego što je stekao dozvolu

8. ožujka 2017. - 15:56

-Očevidom na mjestu današnje prometne nesreće koja se dogodila oko 11,40 sati u Šibeniku, na predjelu "tri trake", utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 22-godišnji vozač, koji je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, pri upravljanju osobnim automobilom BMW, njemačkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila nepreglednom zavoju ulijevo, izgubio nadzor nad vozilom s kojim je sletio izvan kolnika gdje je udario u kameni zasjek- izvijestila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Od siline udara BMW se od usjeka odbio natrag na kolnik, gdje je došlo do sudara sa, iz suprotnog smjera nailazećim vozilom Opel Astra, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala  43-godišnja vozačica.

-Uslijed udara to se vozilo odbilo unatrag i udarilo u već zaustavljeni osobni automobil VW Polo, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnji vozač- kazala je Kosor.  

Do sada je pet osoba zatražilo liječničku pomoć, koja im se pruža u Općoj bolnici Šibenik.
-Nakon utvrđenih ozljeda, sukladno do sada utvrđenom očevidom, prema 22-godišnjem vozaču će se poduzeti zakonom propisane sankcije- zaključila je Kosor.

18. travanj 2024 13:14