StoryEditorOCM
Crna kronikaU uzdolju i đevrskama

Nepoznati nasilnici upali u lokale, napali vlasnike i goste i oštetili inventar - ozlijeđeno pet osoba, među njima i maloljetnik

Piše Šibenski.hr
22. kolovoza 2019. - 13:03

Sinoć, 21. kolovoza oko 22. 30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom pet osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik. Nakon toga oko 22. 50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetilo inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen - priopćeno je iz PU šibensko-kninske.
Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, stoji u priopćenju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari. Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

20. travanj 2024 16:27