StoryEditorOCM
Crna kronikaLopovi neumorno "operiraju":

Nastavlja se serija krađa novca, tehničke robe, isprava, mobitela...

Piše Šibenski.hr
27. kolovoza 2019. - 12:47

Na šibensko-kninskom području ne jenjava broj prijava krađa oštećenih građana. Tako su, po prema policijskim podatcima, između 23. i 26. kolovoza prijavljene dvije teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, tri krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.
U noći sa 25. na 26. kolovoza u Tisnom nepoznati je počinitelj, tako, provalio u poslovnicu tvrtke iz Šibenika i otuđio novac, isprave i tehničku robu. U Tribunju je, pak, između 21. i 26. kolovoza provaljeno u apartman 46-godišnjakinje, pri čemu je nastala neznatna materijalna šteta, a jučer ujutro je u Primoštenu iz otvorene pomoćne zgrade hotela 61-godišnjem slovačkom državljaninu ukraden novac i mobitel. Jučer popodne, pak, dvojici maloljetnika otuđeni su u Šibeniku mobiteli vrijeni nekoliko tisuća kuna. U noći sa ponedjeljka na utorak u Sitnom Donjem vandali su porazbijali prozore na zgradi tamošnje osnovne škole.

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesene kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta - kažu u PU.

26. travanj 2024 00:41