StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija o sudaru kod Dalmarea

Na semaforu Škodom udario u zaustavljenu Kiu: Zbog teških ozljeda u šibenskoj bolnici zadržan 77- godišnjak

Piše šibenski.hr
9. prosinca 2019. - 12:53

U subotu, 7. prosinca, oko 11 sati u Šibeniku na raskrižju državne ceste D-8 i Ulice Velimira Škorpika se dogodila prometna nesreća u kojoj je 77-godišnji vozač teže ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, a 56-godišnja vozačica drugog osobnog automobila je lakše ozlijeđena, javljaju iz Policijske uprave šibensko-kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 77-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Škoda šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju kolnika, ispred sebe na crvenom svjetlu semafora udario u zaustavljeno osobno vozilo Kia, šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnja vozačica- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Prema njezinim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 77-godišnjeg vozača će biti podnijet Prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

19. travanj 2024 15:13