StoryEditorOCM
Crna kronikaPritvoren 36-godišnjak

Muškarac uhvaćen u krađi u šibenskom trgovačkom centru: teško ozlijedio zaštitara koji ga je zamolio da vrati ukradeni artikl

Piše Šibenski.hr
15. lipnja 2022. - 09:39

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za razbojničku krađu, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prijetnju, izvijestili su iz šibenske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 13. lipnja u Šibeniku u trgovačkom centru, s ciljem stjecanja materijalne koristi, zatečen u krađi artikla s police kojeg na izlazu iz trgovine nije platio. Nakon što mu je pristupio 55-godišnji zaštitar i zatražio da vrati artikl osumnjičeni ga je verbalno i tjelesno napao i pritom ga teže ozlijedio te mu prijetio. Oštećeni 55-godišnjak je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Osumnjičeni 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazao je Šime Pavić,glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

26. travanj 2024 19:30