StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijsko izviješće

Motoristi slijetali s ceste u Rogoznici i Šibeniku, provala u Skradinu, a u Vodicama ozbiljne prijetnje zbog nacionalnosti

29. kolovoza 2019. - 12:32

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 14.50 sati u mjestu Ražanju u Rogoznici je teže ozlijeđen 48-godišnjak, vozač mopeda.

Do nesreće je došlo zato što je alkoholizirani 48-godišnjak mopedom prešao na lijevu stranu kolnika. Potom je izletio na makadamsko proširenje i udario u  suhozid. Nema vozački ispit, a vozio je također bez zaštitne kacige.

O ovoj prometnoj nesreći bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja u stjecaju.

Jučer, 28. kolovoza oko 18.25 sati i u Šibeniku se dogodila prometna nesreća. Vozač motocikla (29) zadobio je teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Motociklist je vozio prebrzo i u nepreglednom zavoju izgubio kontrolu i sletio s ceste. 

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača je podnijet prekršajni nalog zbog počinjenog prometnog prekršaja.

Sinoć oko 22,50 sati u Ulici Stjepana Radića također se dogodila prometne nesreća u kojoj je 65-godišnja pješakinja teže ozlijeđena dok je prelazila zebru. Zadržana je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Nesreću je skrivio alkoholizirani, 38-godišnji vozač mazde. Protiv njega policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a bio je zadržan  je u posebnim prostorijama policije do otriježnjenja.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršila kriminalističko istraživanje okolnosti pod kojima je osumnjičeni 40-godišnjak  prijetio 64-godišnjaku. Osumnjičeni je 20. kolovoza oko 22.50 sati u Vodicama oštećenom ozbiljno prijetio na mobitelu zbog njegove nacionalnosti da bi ga ustrašio ili uznemirio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljena teška krađa u Skradinu, gdje je nepoznati počinitelj provalio u prostorije mjesne tvrtke. Policija jutros provodi očevid. 

19. travanj 2024 14:05